#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Aleksander Pali

Time posted: Tuesday, May 5th, 2015 11:42 am

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Une mendoj se ka ardhe koha me ndertue shpia ” Time share”. Kjo do te thote qe nji grup i madh prej 50 vetesh ( ma pak ose ma shume) munden me ndertue shtepi pushimi ne Theth, Razem, Shiroke, Velipoje etj dhe pronesia ashte perbashket ( te gjithe investuesit ) e ketij grupi kane te drejte ta perdorin kete ndertese me afate te caktueme. Ashte nji investim e bisnes i sukseseshem ne Ameriken Veriore e Jugore.
Ose te fillohet me nji ndertese te vetme nga Grupi per Shkodren, e kjo ndertese te perdoret per interresat e Grupit. Investuesit kane te drjete ta perdorin kete ndertese edhe per dasma, raste te tjera e deri tek interesi i pergjitheshen i grupit.

© Aleksander Pali – Referenca https://goo.gl/pgzhg8