‪#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Irena Balca

Time posted: Tuesday, May 5th, 2015 10:14 pm

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Mendoj se nji nder nderhymjet ne qytet asht sistemimi i Tregut Fshatar. Kjo per arsye higjienike dhe etike. Me etike du me thane – respekt per ushqimin, per ate qi e ka prodhu si edhe vleresim te drejte te produktit natyral. Asht e dhimshme me pa peshkun e xanun nji nate ma pare ne liqe, te shkrrame ne nji cope plasmas ne trotuar: djathi i bame me aq mund, tuj fillu prej kullotjes se bagtive e me radhe, perfundon ne nji tepsi te vume mbi nji arke ne midis te pluhnave. E per ma teper qi cka fshatari shet asht (ne shumicen e rasteve) organike. Nuk duhet ndonji buxhet I jashtezakonshem per aplikimin e nji planit ma rradikal ne lidhje me nji funksionimin e ketij tregu edhe ne planin ekonomik.

© Irena Balca – Referenca https://goo.gl/sRGGnN