‪#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Ymer Qosja

Time posted: Sunday, May 3rd, 2015 5:01 am

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Kjo nisma e ideve asht gja e bukur. Me pak pune, mund te bahen gjana te medhaja. Une me shoket e mi kam fol ne lidhje me rrugen e re te Shirokes. Qysh se ka fillu e imagjinosha vedin tuj ece ne ate rruge, e normal qe kenaqesha. Por… diçka verej se ndoshta mungon. Nuk ka peme per dekorim, dhe hije, çka asht edhe ma e randesishmja. Rruga asht e orientume lindje perendim, e imagjino me ece ne kame, apo biçklete ne ate rruge ne vere. Kisha dashte me u diskutu kjo pune. Ndoshta jam gabim, se mund te thone se nuk e lejon siguria rrugore a ku ta di une. Gjithashtu mendoj se vendosja e parmakeve asht e randesishme. Po ju si e mendoni, a i duhen peme dhe parmake asaj rruge?

© Ymer Qosja – Referenca https://goo.gl/LSBdnR