‪#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Zef Nacaj

Time posted: Sunday, May 3rd, 2015 4:41 am

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Kure mendon me shkru nje postim tek kjo rubrike e bukur dhe e nevojshme per Shkodren,gjaja e pare qe me vjen ne mend asht:Ide te bukura e te nevoshme Po dalin e diskutohen,por mos Po hape a shume dhe pak prej tyne do te gjejne rrugen e realitetit! Megjithate ,shprehja e ideve e rrahja e mendimeve te tilla dicka te mire ka me pru.
Shume nga idete ne qe jetojme jashte nuk e kena te zorshme me I gjete por mundesite e realizimit Jane te diskutueshme per kushtet e mentalitetet tona.
Une kam deshire te sjelle ketu ate qe realisht asht e realizume ne Hollywood boulevard ne Los Angeles!
Perjetimi I artisteve te medhenj qe ka nxjerre Shkodra ne nje obelisk apo me yje ne trotuar sic mund te jete rruga prej tek dugajt e te kisha e madhe apo edhe ne forme tjeter te propozume prej diskutimit te idese mund te ishte ne nderin e gjith brezave.

© Zef Nacaj – Referenca http://goo.gl/QCwxKr