“Andrra ime” aktivitet letrar – 1 deri me 28 Shkurt 2015

Time posted: Sunday, March 1st, 2015 4:27 pm

Share on Facebook228Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest1

10969405_384079871763764_2072377470_o“Andrra ime” aktivitet letrar (në prozë) për moshat 12-18 vjeç

Ky aktivitet synon rritjen e cilesisë shkrimore si nji lule e bukur e komunikimit.
– Jo ma shumë se 800 fjalë. 

– Duhet me u plotësue të gjitha shenjat e pikësimit.

Ju lutem, dërgojeni krijimin tuej në adresën stafipershkodren@gmail.com
Afati përfundimtar i prumjeve asht 28 Shkurt 2015.

Vlerësime: 
– Miqt të mirë kompetent (Stela Franja, Entela Tabaku Sörman, Teuta Haxhija, Rauf Xhyheri, Klodian Kojashi dhe Astrit Fani) të grupit PerShkodren kanë me përzgjedhë disa nga këto krijime letrare me vlerësime të tilla, si p.sh., shkrimi ma i bukur, shkrimi ma emocional, shkrimi ma romantik etj… 
– Këto përzgjedhje kanë me u publikue në revisten dixhitale, krahas përmbledhjeve të tjera. 
– Çdo pjesmarrës ka me u pajisë me “Simbol Dixhital”, tue lane kështu gjurmë të përhershme te grupi PerShkodren, si dhe nji pikë reference për të ardhmen e suksesshme të çdo pjesmarrësi në këtë aktivitet letrar.

Së shpejti në aktivitete të tjera

“Simbol Dixhital” Vlerësimi

10465499_10153151656144507_4030132171897884629_o 10869564_10153151656184507_7625247742039242306_o 11002674_10153151656149507_4897340481579280756_o 11016110_10153151656179507_6159872783808767879_o 11020246_10153151656164507_6856027755850094489_o 11026110_10153151656139507_6147823654288734768_o 11043318_10153151656169507_7376045165564361125_o 11046751_10153151656194507_7178025216547461586_o

“Simbol Dixhital” Pjesmarrjeje

741311_397343603770724_4607524002040880381_o 1617765_397343470437404_3637795246018190985_o 10379889_397343157104102_2334026846623995560_o 10537970_397343083770776_6441243662765992211_o 10628776_397343527104065_6119767955406960390_o 10842071_397343543770730_9047464243909063485_o 10847319_397343333770751_8686417387849429601_o 10854481_397343590437392_1504920875578233487_o 10857222_397343323770752_9100527249202864901_o 10917186_397343537104064_8822890001559995773_o 10959939_397343313770753_8922597859087944219_o 10986480_397343460437405_8576067276756595341_o 10991526_397343390437412_6773180803997220754_o 10997690_397343193770765_8192493674773251861_o 10997988_397343587104059_2719947892854640667_o 11001627_397343103770774_6204418370086007115_o 11004628_397343163770768_7260566408216758985_o 11012712_397343523770732_4233461806241972385_o 11018854_397343383770746_2700843666277332349_o 11021495_397343257104092_6594279017625730662_o 11024727_397343380437413_3947592149857874382_o 11028393_397343597104058_8000839382235317207_o 11030754_397343100437441_6653518915679732694_o 11034369_397343090437442_2448881184233520951_o 11034445_397343373770747_401627926622339395_o 11041854_397343473770737_1882772840685315485_o 11043293_397343480437403_6932363293713651104_o 11045018_397343663770718_1730531042431023604_o 11046977_397343657104052_6295829924879853419_o 11050755_397343327104085_611909027659265793_oSonola