Arkive: Mix Media

Oclectic by Olta Dokle

Lexo më shumë →

“Wavy Blinks” (Mixed Media mbi qelq) – Olta Dokle

Koleksioni “Wavy Blinks” (Blice në valë) OCLECTIC nga Olta Dokle Materialet e përdoruna: Shishe dhe kavanozë qelqi te riciklueme, bojna qelqi/Vitrazh 3D, dhe gure kristali.   1. “Wavy Blinky Night” (Nate Blicesh në Valë) 2. “Wavy Rainbow Blink” (Blice Ylberi në Valë) 3. Wavy Milky Blink” (Blice Qumshti në Valë)  “Wavy Red  & Blue Blinks”

Lexo më shumë →

“Mother Oclectic” (Mixed Media mbi qelq) – Olta Dokle

“Mother Oclectic” (Nëna Oklektik) OCLECTIC Art nga Olta Dokle -Materialet e përdoruna: Bojra xhami-Vitrazh  (të sheshta dhe 3D) mbi shishe qelqi te riciklueme, cristale të zeza, fildish i ngjyrosun dhe tel bakri. “Kur më detyroni, ndjej nevojën e ajrit, teksa eksploroj në heshtje, habitjen time të vuajtur, rindërtuar nga duar dembele. Dhe shkul qerpikë, kërcas kyce,

Lexo më shumë →

Ombrellini – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Ombrellini” mix media on canvas. 90 x 120 cm. 2014

Lexo më shumë →

Zagore 2 – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Zagore 2” mix media on canvas. 100 x 120 cm. 2014

Lexo më shumë →

Zagore – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Zagore” mix media on canvas, 100 x 120 cm. 2014

Lexo më shumë →

Numri i shikimeve

(140)

Arkiva