Diana – Eugjen Gargjola

Time posted: Tuesday, October 14th, 2014 3:38 pm

Share on Facebook45Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Diana – Kompozim i Eugjen Gargjoles.

Samba ne rritem 7/8 Introduksioni asht i lujtun nga vete Diana ne piano dhe Eugjeni ne kitarre.