Eri Omari – Fituesja e Konkursit te Pozise

Time posted: Friday, September 26th, 2014 5:41 pm

Share on Facebook8Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Ermira Omari Pergzojme Eri Omari per fitoren e Konkursit te Poezise (1 deri me 15 Shtator) si dhe falenderojme pafundesisht bashkepunimin me Elona Çuliq dhe Ilir Seci te cilet kane ba nji pune te madhe dhe cilesore.

Perkthimet ne Shqip jane te veshtira por te perkthesh ne nje gjuhe te huaj, kuptuam se asht disa here ma e veshtire. Keshtu qe nje Big Up per Elonen dhe Ilirin.

Ky bashkepunim tregon se cka mund te bajme kur i rrokim zemrat dhe kthejme vemendjen nga e kreativiteti. Te jet ky nji bashkepunim shembull i cili frymzon edhe iniciativa te tjera, ku ne proces, dore per doret te bajme diferencen. Falenderimet tona miq vijne te perzemerta dhe te sinqerta.
Hap mbas Hapit PerShkodren!