Poetry Exhibition “Feminine Unlimited” – 8 March

Time posted: Monday, March 2nd, 2015 2:25 pm

Share on Facebook133Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest1
PosterFinal

Feminine Unlimited – 2015

Poetry Exhibition “Feminine Unlimited” – 8 March

8 Marsi i këtij viti do të çelë me nji aktivitet risi, të tipit Ekspozitë, prej nji bashkpunimi inovativ, ideor dhe organizativ, mes “Unlimited Soul Cafè” dhe “PerShkodren“.

Muret e lokalit “Unlimited Soul Cafè” do të dekorohen me poezi të përzgjedhuna femnore, në gegnisht, të cilat do t’kundrohen vizualisht në formate poster-grafike, nën tingujt e brishte të violinës së artistit Eugjen Gargjola.

Le t’jetë ky nji celebrim mikëpritës, respektues e sensual i ksaj dite ndërkombtare dedikue grues, motrës, nanës, shoqes, femnës.

Të gjithë janë të ftuem me shijue kte eksperience unike në “Unlimited Soul Cafe”, në adresën: Themistokli Germenji 5, Tirane. (+355 69 951 5414) në ditën e 8 Marsit, 2015.

Feminine Unlimited

Unlimited Soul Cafè

Photography by Rozafa Shpuza

Foto Referenca – Rozafa’s Blog http://goo.gl/SpMeyH
Picture 053 Picture 055 Picture 056 Picture 057 Picture 060 Picture 065 Picture 066 Picture 094 (1) Picture 094 (2) Picture 094 Picture 097 Picture 098 Picture 099 Picture 100 Picture 101 Picture 102 Picture 103 Picture 104 Picture 105 Picture 124 Picture 125
Picture 052 Picture 071 Picture 081