Liqeni sot hesht! – nga Amazona Hajdaraj

Time posted: Monday, July 13th, 2015 1:50 pm

Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0
Amazona Hajdaraj

Amazona Hajdaraj

Liqeni sot hesht!
Lundron vec ne kujtimet
E zemrave ne ikje.
Dhe qendis qytetin
Ne pritje te tjere brezave
Qe do vijne!