“Mother Oclectic” (Mixed Media mbi qelq) – Olta Dokle

Time posted: Sunday, October 5th, 2014 5:51 am

Share on Facebook44Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

“Mother Oclectic” (Nëna Oklektik)

OCLECTIC Art nga Olta Dokle

-Materialet e përdoruna: Bojra xhami-Vitrazh  (të sheshta dhe 3D) mbi shishe qelqi te riciklueme, cristale të zeza, fildish i ngjyrosun dhe tel bakri.

“Kur më detyroni,
ndjej nevojën e ajrit,
teksa eksploroj në heshtje,
habitjen time të vuajtur,
rindërtuar nga duar dembele.
Dhe shkul qerpikë, kërcas kyce,
thith ngjyra e spërkas shpirt.”

OD

olta-19 olta-20 olta-21 olta-22