Kuinteti “Alkord” – Eugjen Gargjola

Time posted: Tuesday, October 14th, 2014 4:06 pm

Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

AlkordNë vitin 2006, n’bashkëpunim me kitarristin dhe kompozitorin Alberto Capelli, Eugjeni formon kuintetin “Alkord” me t’cilin ka incizue edhe diskun e tij të parë të publikuem nga shtëpia diskografike “Music Center”. Disku i dytë doli në shtyp i bashkangjitun me revistën muzikore prestigjioze “Jaz”; ndërsa i treti u paraqit në kornizën ma të randësishme të muzikës jazz, “Blue Note”, në Milano.

Në këtë link https://myspace.com/alkord/music/songs mund të dëgjoni disa nga krijimet e kuintetin “Alkord”.

Ma posht  do te njiheni me disa nga performacat e Kuintetin “Alkord”.