Rozafa Shpuza – Fotografe

Time posted: Thursday, December 11th, 2014 2:49 pm

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

1491407_10204323425019254_3993709978711041292_o

Rozafa Shpuza lindi n’Shkodër në nji prej familjeve qytetare ma n’za, me tradita të spikatuna intelektuale dhe shoqnore. Ndër hobet ma t’dashtuna të Rozafës, asht fotografia. Me aparatin e saj ajo fikson personazhe, rrugica, dromca nga jeta e përditshme, dhe ktë e ban aq bukur, me ndjenjë dhe profesionalizëm, sa s’kishte si mos me u rradhitë me të tjerë fotografë profesional në pjesmarrjet e saja të sukseshme, në disa konkurse fotografie… Lexo ma shumë

644383_10152935983460996_1119601542169203938_n 1273128_10152786944270996_3128350345045002948_o 1495425_10152865071120996_4065211325223216712_o 1537845_10152899267505996_6319340383510725781_o 1556236_10152216248565996_730873301_o 1614247_10152352041265996_1690415471_o 1795141_10152307923955996_969323596_o 1795930_10152316419860996_190911423_o 1798556_10152267119660996_816324023_n 1899268_10152877576485996_818957843696683673_o 1939506_10152350365770996_371683028_o 10175955_10152372063675996_1719009933_n 10321470_10152849417280996_1443244457456535547_o 10407928_10152935986045996_1610412551330909119_n 10462508_10152555299480996_2082287450391545302_n 10469316_10152886407895996_1561642526920410044_o 10469891_10152894910930996_5412693196744269915_n 10479897_10152942346810996_6257392040155099229_o 10623342_10152807353305996_1307229519337184513_o 10623554_10152785464125996_4475675018067549557_o 10629470_10152899278450996_5881053296373493614_o 10655341_10152832507865996_8512065396385013293_o 10658703_10152877962870996_7186190475135487139_o 10733800_10152879858670996_3987544669858664054_o 10847428_10152933133350996_5129544146978015837_o456723_10151005443875996_469332308_o 557096_10151141079570996_1021691586_n 859802_10152394884940996_3926336842855840673_o 1040046_10151763233175996_1866516695_o 381504_10150447927560996_1762180899_n