“Andrra ime” – nga Mikela Mali

“Andrra ime” Është gjë e bukur të ëndrrosh, por është edhe më bukur kur vëren se të gjithë ëndrrojnë, si i vogli ashtu edhe i madhi. Sigurisht që për njerëz të ndryshëm ka ëndrra të ndryshme. Të gjithë i duan ëndrrat, sepse i ndiejnë si diçka të tyren që askush nuk mundet t’ua cënojë dhe

Continue Reading →