Ylli botëror – nga Pjeter Logoreci

Ylli botëror, Aleksander Moisiu në 125 Vjetorin e Teatrit Popullor të Vjenës Vlerësimi i portretit të aktorit të madh nga ekspertët austriak të artit. Nga Pjeter Logoreci Cdo ditë të martë Televizioni austriak ORF III në rubrikën Art dhe Kulturë,  transmeton një emision shumë interesant, i cili në thelbin dhe përmbajtjen e tij bën të

Continue Reading →