Interviste me Alketa Delishaj Bercaj

Interviste me Alketa Delishaj Bercaj Shkolla juej fillore? Shkolla “Migjeni” nje shkolle ne brendesi te Shkrelit te Malesise. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Ka plot, per tu kujtuar ditet plot gjalleri mes vellezerish dhe kusherinjesh, jemi 5 vellezer dhe motra, dhe fisi perbehej me te pakten 30 kusherinje, te gjithe pak a shume te jejten

Continue Reading →