Tag Archives: Alketa Delishaj

Ombrellini – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Ombrellini” mix media on canvas. 90 x 120 cm. 2014

Continue Reading →

Zagore 2 – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Zagore 2” mix media on canvas. 100 x 120 cm. 2014

Continue Reading →

Zagore – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Zagore” mix media on canvas, 100 x 120 cm. 2014

Continue Reading →

December – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “December” mix media on canvas, 100 x 160 cm. 2014.

Continue Reading →

Immenso azzurro – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Immenso azzurro” mix media on canvas, 6 x 10 x 15 cm.

Continue Reading →

Sulle strisce – Alketa Delishaj

Alketa Delishaj, “Sulle strisce” mix media on canvas, 100 x 160 cm. 2014. koleksion privat.

Continue Reading →

Njihuni me Alketa Delishaj

Alketa Delishaj ka linde ne Shkoder me 20 Maj 1982. Studimet per pikture i ka krye ne Itali ku dhe jeton prej vitesh. Karriera e saj zhvillohet ne pikture dhe performance live. Gjithashtu mesimdhenie ne pikture si per femije ashtu edhe te rritur. Bashkepunimet jane te shumta, me artiste te ndryshem, kryesisht te huaj. Projekti

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(238)

Arkiva