Tag Archives: Amazona Hajdaraj

Interviste me Amazona Hajdaraj

Interviste me Amazona Hajdaraj Shkolla juej fillore? Ndoc Mazi. Jam shkëput vetëm në klasë të dytë dhe të tretë nga kjo shkollë të cilat i bana në 10 Korrikun, Nga klasa e dytë dhe e tretë në 10 Korrikun, fitova një miqësi të përjetshme me një vajzë e cila ishte në klase me mu, Migena

Continue Reading →

Liqeni sot hesht! – nga Amazona Hajdaraj

Liqeni sot hesht! Lundron vec ne kujtimet E zemrave ne ikje. Dhe qendis qytetin Ne pritje te tjere brezave Qe do vijne!

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(138)

Arkiva