Tag Archives: Anduena Dragovi

Interviste me Anduena Dragovi

Interviste me Anduena Dragovi Shkolla juej fillore? Kujtimet nga shkolla fillore lidhen ngushte me ato mengjeset e hershme kur prindrit na shoqeronin me biciklete dhe gjate rruges flisnim per gjera nga me te ndryshmet ! Mbaj mend qe shpesh me babin flisnim per gjeografine per kryeqytetet e medha 🙂 Rruga kalonte pa u ndier fare

Continue Reading →

Fotografia e Anduena Dragovit

10903820_10204607813808796_908272306850053488_o

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(656)

Arkiva