Dedikim per Lec Balcen – nga Antonjeta Pero

Kemi punue bashkë në dy institucione, për shumë vite me radhë. Në Qendren Kulturore të Fëmijeve, si instruktor të korit të festivaleve për fëmijë dhe në shkollen “Ali Laçej”. Për mu, bashkepunumi me kët njeri të nderuem e artist i talentuem, ka kenë nji shkollë në vedi. Talenti i tij të bante me e dashtë

Continue Reading →