Tag Archives: Arlinda Çausholli

Krahët e lirisë dhe Rini Monajka nga Arlinda Çausholli

Rini Monajka. E njeh kush? Pak nga qyteti im… Për më tepër Shkodra ka patur lëvizje sociale të sinkronizuar me vrullin e Drinit kur është i inatosur. Se mos vetëm Shkodra. Në ditët e sotme do të ishte mbase një nga djemtë më të lakmuar të pjacës… Prejardhje austriake, i edukuar, dashurues i gjuhëve të

Continue Reading →

Gjuha e pazhurmë e dashunisë nga Arlinda Çausholli

Kutia ime e fotografive ka ngjyrë manushaqeje dhe është e stampuar me lule të bardha. Sigurisht që do të kishte ngjyrë të bukur. Të gjitha kujtimeve tona, i shkojnë për shtat vetëm penelata të ngrohta. Unë nuk e hap shpesh, por mbrëmë po rrëmoja pa ditur se çfarë. Mbase po kërkoja një motiv. Apo lajtmotiv?

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(301)

Arkiva