Ëndrra ime! – nga Aurela Guraj

Ëndrra  ime! Një ditë e pashë veten në një vend krejt ndryshe. Në atë dhomë kishte plot rroba, bizhuteri,e shumë gjëra të tjera.. Dhe në mur kishte plot postera të mëdhenj me foton time, e aty ndodhej edhe një raft me shumë trofe, e në fund shikova në një cep një diçka krejt të veçantë.

Continue Reading →