Kolonia e Artisteve Velipoje – Skender Kraja

Kolonia e Artisteve Velipoje, djepi i artit, mikpritjes e patriotizmit… Nga Pjeter Logoreci Sivjet në korrik, gjatë pushimeve në plazhin e mrekullueshem të Velipojës, u kuriozova të bëj një shetitje për të parë investimet e reja, ndertimet komune dhe ato private, të cilat shtohen  cdo vit e me shumë në pamjen e këtij gjiu. Në

Continue Reading →