Tag Archives: Bora Dokle

Aktiviteti Muzikor – The Song

TheSongTë dashtun miq e anëtarë,

Kena kënaqsinë me ju informue se PerShkodren shpall të hapun, aktivitetin muzikor “The Song” (Kanga), i cili do t’zhvillohet në formë konkursi, gjatë datave 10 deri me 25 Prill 2015 me prumjet tueja. Kjo nisëm asht nji sipërmarrje e artistit Markelian Kapidani në bashkëpunim me Stafin PerShkodren, Qendra Rinore ARKA si dhe Radio Motiv/media partner. Ftohen për pjesëmarrje aktive të gjithë Shkodranët.

Shtjellim:

Pjesëmarrësit duhet të paraqesin për konkurim nji Kangë, të incizueme krejt thjesht nëpërmjet nji  ‘smart device/phone’ në formë ‘Audio & Video’ (Za & Figurë) ose vetëm ‘Audio’ (Za). Materiali duhet të dërgohet në ktë e-mail: stafipershkodren@gmail.com (Pranohet edhe YouTube link). Kanga konkurruese mund të jetë ose jo e shoqnueme me instrument(e), ndërsa randësija ma e madhe bjen tek origjinaliteti i saj. Kanga mund të jetë krejtësisht produkt i vetë interpretuesit për nga teksti dhe kompozimi, ose mund të jetë me kompozitor, autor dhe interpretues të ndryshëm.

Continue Reading →

Prezantimi i Peste – Baluke Prere – Kleopatra Skarco Dokle feat. Bora Dokle

Continue Reading →

Njihuni me Bora Dokle

Bora Dokle (Bora D), vjen nga një familje artistësh të mirënjohur shqiptarë, me babain nga Kukësi ku edhe ajo ka lindur, Nënën nga Vlora, ndërsa vetë është rritur në Shkodër ku dhe u formua muzikalisht. Sot ndërton gjithashtu një familje artistësh, në Sofie të Bullgarisë. Ajo ka jetuar dhe debutuar në Shqipëri, Bullgari, Greqi, Poloni,

Continue Reading →

Prezantimi i Dyte – Pour Out Love – Dokle & Greesh

Continue Reading →

Prezantimi i Trete – Dokle & Greesh “La La La” Feat Skiller & Roko ko

Continue Reading →

Prezantimi i Katert – Dokle & Greesh – What About Us

Continue Reading →

Prezantimi i Shtate – Goodbye – Bora Dokle

Continue Reading →

Prezantimi i Gjashte – Rihanna Stay ft Mikky Ekko (Bora Dokle ft Benjamin Ajrullahu Cover Video)

Continue Reading →

Njihuni me Bora Dokle

Borjana Dokle (Bora D), vjen nga një familje artistësh të mirënjohur shqiptarë, me babain nga Kukësi ku edhe ajo ka lindur, Nënën nga Vlora, ndërsa vetë është rritur në Shkodër ku dhe u formua muzikalisht. Sot ndërton gjithashtu një familje artistësh, në Sofie të Bullgarisë. Ajo ka jetuar dhe debutuar në Shqipëri, Bullgari, Greqi, Poloni,

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(110)

Arkiva