“Ç’do tё bёje nёse do tё ishte dita jote e fundit?” – nga Sonola Burrja

“Ç’do tё bёje nёse do tё ishte dita jote e fundit?” Jeta ёshtё njё dhe e ka njё fund. Por puna nuk qёndron te fundi i saj,por te vetё ajo. Gjёrat e pёrditshme qё ne kalojmё, aq tё vogla e tё parёndёsishme nё dukje, janё ato qё e pёrbёjnё jetёn.  Jeta ёshtё njё labirint i

Continue Reading →