Tag Archives: Desantila Qerimaj C

Don’t go, don’t stay… – nga Desantila Qerimaj C

Don’t go, don’t stay… Now i dance deep down myself in a history full of memories I laugh to my shiny tiny happiness, frozen veins struggle to find life within the voice of my father; Don’t go far away my daughter, don’t go!!! After the sun changed his faces and fade in me like a

Continue Reading →

Interviste me Desantila Qerimaj

Interviste me Desantila Qerimaj Shkolla juej fillore? Shkolla e Muzikës Prenkë Jakova. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Koncertet ku këndote nana, në teatër Migjeni, ish Kinema Verore, Ish Artistiken etj, ndojher isha spektatore ndojher këndosha edhe un… Em atë që punote shofer, udhtimet e shpeshta me të nëpër zona të pabanueme, apo fshatna gjatë pranverës

Continue Reading →

Kater mnyra prej t’cilave zbatimi i SharePoint mund t’perdoret me thellue praktikat e biznesit si edhe suksesin e studentave – nga Jetmir Troshani

Kater mnyra prej t’cilave zbatimi i SharePoint mund t’perdoret me thellue praktikat e biznesit si edhe suksesin e studentave. Ndersa perparojme ne epoken e migrimit dixhital, nevoja me kene i familjarizuem me teknologjine po bahet ajo lloj domosdoshmeniet, injorimin e t’ciles, nuk mundena me ja lejue vedit. Kshtu… Platforma shkallesh t’ndryshme, apo platforma elastike te

Continue Reading →

Liqen… – nga Desantila Qerimaj C

Liqen… Tërhiqem lëmimeve tueja… e ti ndërhyn në portin e ndjenjës me valë që fluturojnë kujtimeve të brishta tue ma kthjellue ate mase t’hijshme ujnash, që lëvizin si brengë muzgut mrendë nesh…

Continue Reading →

Nata u shue mrendë universit – nga Desantila Qerimaj C

Nata u shue mrendë universit të lkurës teme prej gurit, mu qetsue brendia e saj në zemër dhe nadja çliroi nji lëndinë prej poleni që unë me pá përditë e ma kjartë se si ndjenjat shpalosin kambanat e trishta të kohës, bashkë me botën e njeni tjetrit në agim… Desantila.

Continue Reading →

#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Desantila Qerimaj C

Pershendetje tanve. Respekte fillimisht per cdo deshire si dhe ide t’shprehun ne nismen “Une ngre zanin”! Une çoj zanin… Me shprese e deshire… Ma shume mendim se proteste… Per dicka t’mundshme, t’pabazueme ne leje zyrash, t’bazueme vetem ne mundsite tona, t’realizueshme. Ne dicka qe s’ka dyshime, dhe as pengesa shum… Qysh se u krijue kjo

Continue Reading →

Rrefime PerShkodren – Gusht 2014

Keto Rrefime kane me u postue ne Resvisten digjitale PerShkodren e cila ka me u publikue ne fund te vitit.

rrefime

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(257)

Arkiva