Tag Archives: Destan Gashi

Klasi dhe vlerat e artit të skulptorit Destan Gashi në kulturën austriake të skulpturës..

Klasi dhe vlerat e artit të skulptorit Destan Gashi në kulturën austriake të skulpturës.. ENGJELLI I KOSOVES SE LIRE NE PALAIS LIECHTENSTEIN NE WIEN Nga Pjeter Logoreci Eshtë hera e dytë që paraqitem përpara lexuesit shqiptar me personazhin Destan Gashi, artistin, gdhendësin e gurit i cili jeton dhe punon në Vjen të Austrisë. Shkrimi i

Continue Reading →

Shkrim per Skulptorin Destan Gashi

Guri i cmueshëm  i Kosovës…… Nga Pjeter Logoreci Me Destan Gashin u njohëm në një galeri arti në Vjenë, ku të dy u gjendëm për të  shijuar punimet e piktorit Kosovar Gazmend Freitag. Destanin e kisha parë një herë, në verë, në koloninë e artit në Velipojë të cilën e drejton mjeshtri shkodran, skulptori  Skënder

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(457)

Arkiva