Tag Archives: Elisa Berdica

Interviste me Elisa Berdica

Interviste me Elisa Berdica Shkolla juej fillore? Ali-Laçej. Kujtimi ma i gjalle asht miresia e msuses se fillores dhe kurset e karate-s. Kujtimi i preferuem i fëminisë? – Pushimet verore te tezja ne Puke. Hala e ndij ajrin e fresket ne mushkni, e aromen e pishave. – Bastani te plazhi n’Velipoje i perzim me shijen

Continue Reading →

Elisa Berdica Travel Photography

10841824_10204333097701065_5533432177668034129_o (1)

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(581)

Arkiva