Dedikim per Lec Balcen – nga Elsida Sinaj

Edhe unë si çdo artist i qytetit të Shkodres kam pasur fatin e madh të ndaj kujtimet e moshës me të bukur me mesues Lecin. Kam kenë 9 vjeç kur kam filluar të kendoj pranë Shtëpise së Pionierit, dhe per fatin tim të mire me qëlloi që do të isha pjesë e grupit të mesues

Continue Reading →