Pas një bisedë në Athinë me kampionin e Europës Erkand Qerimaj dhe trajnerin e tij Zef Kovaçi nga Ramadan Bigza

Peshëngritje Ethet e botërorit Pas një bisedë në Athinë me kampionin e Europës Erkand Qerimaj dhe trajnerin e tij Zef Kovaçi.   Nga RAMADAN BIGZA   Nga data 6-16 nëntor 2014 në Kazakistan do të zhvillohet Kampionati Botëror i Peshëngritjes. Për këtë qëllim, ka disa muaj që në Qendren stërvitjeve të ekipeve kombëtare të Greqisë,

Continue Reading →