Familja Çeka – Identiteti, trashëgimia dhe… krenaria

Identiteti, trashëgimia dhe… krenaria Një “mbretni” e pazbulueme vlerash e patriotizmi në familjen Çeka Nga Pjetër Logoreci Në mes të ndërtimeve të shumta, të reja e moderne që hedhin shtat çdo ditë në qendër apo lagjet më periferike të Shkodrës, të bien në sy çatitë e vjetra karakteristike apo ndonjë avulli e naltë e mbyllun me

Continue Reading →