Tag Archives: Ferid Kola

A thue vepra dhe fama e kolosit Gjergj Fishta do të zgjojë krenarinë dhe atdhetarizmin e bashkëkombasve… – nga Pjeter Logoreci

…A thue vepra dhe fama e kolosit Gjergj Fishta do të zgjojë krenarinë dhe atdhetarizmin e bashkëkombasve… Nga Pjeter Logoreci Disa ditë më parë isha dëshmitar i një skene e cila më la mbresa të forta, që sot,  në kohët që po jetojmë, ndodh përherë e më radhë, por që i lë shije të mirë

Continue Reading →

Për skulptorin Ferid Kola, për madhështinë e veprave të tij me frymëzim kombëtar… – nga Pjeter Logoreci

Për skulptorin Ferid Kola, për madhështinë e veprave të tij me frymëzim kombëtar… Një ditë e paharuar në atelienë e mjeshtrit të skulpturës Ferid Kola. Nga Pjeter Logoreci Kush viziton atelienë e skulptorit shkodran Ferid Kola, befasohet nga bukuria dhe shumëllojshmeria e figurave të krijuara me teknika nga më të ndryshmet që njeh arti i

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(302)

Arkiva