Tag Archives: Franc Paci

Njihuni me Franc Pacin

947076_531387386926146_208845383_nFRANC PACI ndoqi Liceun Artistik ne Shkoder dhe me pas Istitutin e Larte te Arteve ne Tirane. Ne vitet 1993-95 studioi ne Milano mbi pikturen dhe artin kishtar e nder te tjera njohu tekniken e mozaikut, me te cilen do krijoje nje lidhje te forte. Mozaiku do te kthehet ne pune dhe pasion per vitet ne vazhdim. Gjate gjith ketyre viteve ka pasur bashkpunime me artiste,arkitekte dhe laboratore mozaiku ne realizimin e shume mozaikeve dhe vetrazheve per arkitekturen kishtare,publike dhe private, ne Itali dhe bote,si Japoni,USA,Rusi,Turqi,Katar,Rumani. Ka marre pjese dhe ne ekspozita si Londer,Paris,Selanik,Zyrih,Milano,Ravena e Firenze.

Continue Reading →

Mozaiket e te Shtunes nga Franc Paci

Continue Reading →

Mozaiket e te Premtes nga Franc Paci

 

Continue Reading →

Mozaiket e se enjtes nga Franc Paci

                                       

Continue Reading →

Bashkepunim me fondin Marubi nga Franc Paci

   

Continue Reading →

Punime ne Egjypt dhe Japoni nga Franc Paci

Continue Reading →

Chartres France nga Franc Paci

           

Continue Reading →

S Maria nascente ne Furato di Inveruno nga Franc Paci

Continue Reading →

Kisha San Pio V Milano nga Franc Paci

                                                           

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(104)

Arkiva