Tag Archives: Freskida Miloti

Interviste me Freskida Miloti

Interviste me Freskida Miloti Shkolla juej fillore? Shkolla ime fillore besoj ka qënë themeli i dijeve dhe nga këtu lindi pasioni për skenën, muzikën, poezinë, për artikulimin e bukur të fjalës. Pasi që në fillore merrja pjesë në të gjitha aktivitetet artistike. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Mbaj mend që mblidhja fëmijët e lagjes dhe

Continue Reading →

‪#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Freskida Miloti

Problematikat jane te shumta, por do te doja te cilesoja disa prej tyre. Infrastuktura rrugore. Linjat e autobuzave te unazes se qytetit nuk jane ne funksion. Hapesirat e gjelberta jane te pakta… Mungesa e organizimit te strukturave sanitare per sherbime dhe informacione te ndryshme kundrejt banoreve si ne zonat urbane ashtu edhe ne ato rurale. Mungesa e nje parku lojrash ne natyre per femije. Nje kopsht zoologjik i mungon qytetit, e gjithashtu do ishte me vlere te kishte edhe kopsht botanik. Do te ishte bukur qe te ndertohej nje qender rinore ku te organizoheshin te gjitha aktivitetet kulturore. ( Ne Tirane eshte ndertuar kjo qender nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise dhe jane hapur dyert per aktivitete shume te bukura.) Vecova keto mungesa, duke iu bashkuar edhe mendimeve te parafoleseve.

© Freskida Miloti – Referenca https://goo.gl/WQENXg

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(97)

Arkiva