Tag Archives: Gerard Daberdaku

#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Gerard B. Daberdaku

Per Shkodren, une ngre zanin qe teater Migjeni te funksionoje sic duhet. Une ngre zanin qe nje here te vetme te mbahet i rregullt, te instalohen pajisjet e reja, e mos te vije ma era ZHARI! Une ngre zanin qe cdo gja te rregullohet, tu fillo nga fonia, ndriçimi e tu perfundu te rikonstruktimi i lozheve, sallave te pushimit, prapaskenes e shume te tjerave.

© Gerard B. Daberdaku

Continue Reading →

Ândrra jeme – nga Gerard Daberdaku

Ândrra jeme… Çdo qelizë, gjallesë dhe ktu hyn edhe njeriu, ka ândrra. Unë jam një njeri me ândrra, sepse po nuk pate ândrra, je njeri që s’merr frymë, je njeri që nuk jeton me pasion, nuk e jeton jetën me “jetë”. Ândrrat e mia kanë ndryshu shumë herë, e me kalimin e kohs, tesh që

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(226)

Arkiva