Tag Archives: Gjokë Vata

Interviste me Gjoke Vaten

Interviste me Gjoke Vaten Shkolla juej fillore? Nga shkolla ime fillore kujtoj me rrespektin ma te nalte msuesen time te pare Vitore Ashta, te cilen sigurisht e kujtojne me te njejtin rrespekt edhe bashknxansat e mi. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Kujtimi ma i shkelqyeshem i feminise time mbetet nana ime, per te cilen kam

Continue Reading →

Bisedë me kangëtarin, kompozitorin, poetin dhe publicistin Gjokë Vata

… Kur humnerën e territ ta ndriçojnë talenti dhe sytë e mendjes… Bisedë me kangëtarin, kompozitorin, poetin dhe publicistin Gjokë Vata Nga Pjetër Logoreci Tuj lexue për jetën dhe veprën e muzikantes së verbën austriake Maria Theresia Paradis, mbi famën e saj si pianiste, kangëtare, kompozitore apo pedagoge muzike, m’u duk sikur jeta e saj më

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(852)

Arkiva