Një vështrim mbi jetën e patriotit Gjon Rrota nga Pjeter Logoreci

Një vështrim mbi jetën e patriotit Gjon Rrota.. Nga Pjetër Logoreci Gjatë vizitave të mija në Shkodër ku takoj shumë miq, të njohur, bashkëqytetarë apo ish kolegë, rastësia më solli të rrija me një zotëri shkodran i cili i perket njerës nga familjet më të vjetra dhe më të dëgjuara të qytetit. Zotëria (Henrik D.)

Continue Reading →