Andrra Jeme – nga Kristi Brushtulli

Andrra Jeme At dit mjesi trokiti i gzum n’dritaren e saj me rrezet e arta…Hapi syt dhe nji ndjenj knaqsie i përshkoi tan trupin. Të djeshmen kishte festu ditlindjen e saj dhe kishte mbush 18 vjeçe. I ati i kishte ba dhuraten që kishte muj që andrrote, nji makin t’kuqe. Gati n’kllapi mbylli syt tek

Continue Reading →