Gjuha shqipe – nga Njomza Topalli

E diela eshte nje dite e veçante per ne. Eshte dita kur shkojme ne shkolle, per te mesuar gjuhen tone, Gjuha shqipe. Ne kete shkolle shkojme vetem njehere ne jave. Megjithese eshte nje dite ne jave, une ndjej kenaqesi te madhe, sepse mesoj gjithcka. Lexojme, pikturojme, bejme ushtrime matematikore, si dhe gjeografi per atdheun. Per

Continue Reading →