Kush asht Paçalin Pavaci?

Kush asht Paçalin Pavaci? Nji biografi artistike e shkurtë e vetvetes Tham ta filloj me ardhjen teme në Itali, me 15 dhetor 1992, me Orkestren e Dhomës të Akademisë së Arteve, nën drejtimin e Ibrahim Madhit. (Atëhere në Shqipni sapo kisha fitue konkursin në Orkestren e Radiotelevizionit, sapo kisha fillue me dhanë mësim muzikë dhome në Akademi dhe kisha ma se 1 vit që luaja në kuartet me intrumentiste dhe

Continue Reading →