80-vjetori i lindjes i Pjetër Arbnorit – nga Albert Vataj

Pjetër Arbnori, i paepuri i “luftës për të mbetur njeri” Nga Albert Vataj Një burrë shtatshkurtër, me kokën që e mban ulur sikur numëron hapat që hedh, kalon hyrjen kryesore të godinës trekatëshe; sendërgjon një përshëndetje që merr formë përmes zërit që i kumbon prej zhguallit të një timbri paqtues, teatralitetit të dorës dhe buzëqeshjes

Continue Reading →