Tag Archives: Rita Gjeka

Interviste me Rita Gjeken

Interviste me Rita Gjeken Shkolla juej fillore? Vasil Shanto, sot Kuvendi Françeskan. Koinçidence ndoshta, por njaty rri gjatë me rini, baj teater, muhabet, shamatë, gallatë etj. Jam kryetarja e shoqnise ILLYRICUM. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Mbulesat e divanave i kishim njisoj si perdet, bojë-vishnje si zgju bletësh. Une i merrsha dhe i varsha në

Continue Reading →

Kafe Virtuale me Aktoren Rita Gjeka – Data 28 Shtator 2014

E FTUEME PËR BASHKËBISEDIM – RITA GJEKA (28 Shtator – ora: 20:00 deri 21:30) Shumë e vogël, ajo recitonte… dhe vjersha e sajë e parë ka kenë nji Uratë, “Ati ynë”, te cilën ja kishte mësue gjyshja. Ky do t’mbetej materiali ma i randsishëm i jetës së sajë, sepse do t’vazhdonte me e thanë për

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(296)

Arkiva