Tag Archives: Rosela Gjylbegu

Interviste me Rosela Gjylbegun

Interviste me Rosela Gjylbegun Shkolla juej fillore? Shkolla ime ne fillore Ismail Qemali ose ish 7-Nentori, kam pase fat te jem ne ate shkolle ne nje klase shume te mire te perzgjedhur me mesuesit me te mire te asaj kohe nga te cilet kemi mesuar shume,kam kujtime te jashtzakonshme. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Lojrat

Continue Reading →

Aktiviteti Muzikor – The Song

TheSongTë dashtun miq e anëtarë,

Kena kënaqsinë me ju informue se PerShkodren shpall të hapun, aktivitetin muzikor “The Song” (Kanga), i cili do t’zhvillohet në formë konkursi, gjatë datave 10 deri me 25 Prill 2015 me prumjet tueja. Kjo nisëm asht nji sipërmarrje e artistit Markelian Kapidani në bashkëpunim me Stafin PerShkodren, Qendra Rinore ARKA si dhe Radio Motiv/media partner. Ftohen për pjesëmarrje aktive të gjithë Shkodranët.

Shtjellim:

Pjesëmarrësit duhet të paraqesin për konkurim nji Kangë, të incizueme krejt thjesht nëpërmjet nji  ‘smart device/phone’ në formë ‘Audio & Video’ (Za & Figurë) ose vetëm ‘Audio’ (Za). Materiali duhet të dërgohet në ktë e-mail: stafipershkodren@gmail.com (Pranohet edhe YouTube link). Kanga konkurruese mund të jetë ose jo e shoqnueme me instrument(e), ndërsa randësija ma e madhe bjen tek origjinaliteti i saj. Kanga mund të jetë krejtësisht produkt i vetë interpretuesit për nga teksti dhe kompozimi, ose mund të jetë me kompozitor, autor dhe interpretues të ndryshëm.

Continue Reading →

Njihuni me Rosela Gjylbegun

Biografia Rosela është diplomuar në vitin 2005 për gjuhë angleze në Shkollën e Mesme Pedagogjike “Gjuhët e Huaja” në Shkodër, ka mbaruar studimet e larta për Punë Sociale në Fakultetin e Shkencave Sociale pranë Universitetit të Tiranës, prej kur edhe jeton në Tiranë, dhe ka mbaruar masterin për barazi gjinore. Nga viti 2009 punon në

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(184)

Arkiva