Interviste me Shenasi Rama

Interviste me  Rama Shkolla juej fillore? “7 Nendori” ne Zdrale dhe “Ndoc Mazi”. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Shkuemja me nanen time ne biblioteke; filmat vizatimore ne Shtepine e oficereve; loja me vllaznit e komshite e me radhe. Shokët/shoqet tuej/a ma të mirë, e pse?             Ka shume njerez qe kane kene e jane shoket e

Continue Reading →