Bisedë me kangëtarin, kompozitorin, poetin dhe publicistin Gjokë Vata

… Kur humnerën e territ ta ndriçojnë talenti dhe sytë e mendjes… Bisedë me kangëtarin, kompozitorin, poetin dhe publicistin Gjokë Vata Nga Pjetër Logoreci Tuj lexue për jetën dhe veprën e muzikantes së verbën austriake Maria Theresia Paradis, mbi famën e saj si pianiste, kangëtare, kompozitore apo pedagoge muzike, m’u duk sikur jeta e saj më

Continue Reading →