Ne preherin e tij! – nga Astrit Fani

Ne preherin e tij! Me duhej te beja shume pune njeheresh, te rregulloja shtepine qe kisha marre me qira, dhe njekosisht te mblidhja te gjithe sendet e rrobat ne dhomen time qe nuk ishte me e madhe se tre me tre. Ishim familje e re, po shkonim ne nje apartament me qera me pak hapsire

Continue Reading →