Tag Archives: Spartak Sokoli

Interviste me Spartak Sokolin

Interviste me Spartak Sokolin Shkolla juej fillore? Shkolla “Salo Halili”. Shumë kujtime. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Periudha e verës. At’her kur shkollat u mbyllshin e na si fëmijë kishim tân ditën në dispozicion me luejt nëpër lagje, tana ato lojna fëminijet që sot nuk i bajnë ma fëmijët e sotëm. Shokët/shoqet tuej/a ma të

Continue Reading →

Ne lidhje me 3 rastet “trazuese” – nga Jetmir Troshani

Në bazë të nji numrit të konsiderueshëm mesazhesh në inbox, mesazhesh telefonike, telefonatash dhe email-ash që kam marrë kohët e fundit, jam në dijeni që ka shqetësime, së shumë mendojnë, se fryma e zhvillimit në Shkodër vjen tue shmangë aspekte nga përbamja e saj e disa të tjerë jo vetëm tue shmangë por edhe tue

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(1910)

Arkiva