Tag Archives: Stela Franja

Interviste me Stela Franja

Interviste me Stela Franja Shkolla juej fillore? E mbaj mend filloren teme…Kam pase fatin me pase mesuese te nderume ne shkollen Ndoc Mazi…mesuese qe dhe sot me skuqin faqet kur i shoh. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Muri i vjeter rrethues me gure i shpise ku jam lind e rrite.Mjafton me e kujtu ate dhe

Continue Reading →

Liqeni i Shkodres – nga Stela Franja

Guret marrin te bardhen e dites e ia falin ujit qe perkdhel shikime ziliqare nje rose merr ne sqep sekretin e nje flirti tu e msheh ne liqen.. mbasditet rrokullisen ne kete peisazh nderkohe tehu i nje barke vijezon nje buzeqeshje tu m lane mesazh ji krenare aq sa duhet krenaria e tepert eshte shprehje

Continue Reading →

ka kohe qe nuk di me dasht’ – nga Stela Franja

ka kohe qe nuk di me dashte e nuk di pse s’di ma nuk di as pse kam dashte!? a thu asht dashte? sa e edukume po mu me kane mesu me dasht me dasht gjyshat me dasht tane fisin pastaj komshite pastaj njerezit qe s’i kam pa kurre me dasht lulet token jeten …

Continue Reading →

Fotografia e Stela Franjes

Stela2

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(255)

Arkiva