Tef Palushi, gazmendi i miqve dhe i shoqnisë shkodrane – nga Pjeter Logoreci

…. Tef Palushi, gazmendi i miqve dhe i  shoqnisë shkodrane ….. …kujtime përsonale prej Tef Palushit…. Nga Pjeter Logoreci …Një ndër madhështitë apo vlerat e shumta që ka qytetit i Shkodres, asht humori popullor. Kurdoherë e në cdo situatë, qytetari i Shkodres asht mundue me perballue problemet e ditës me humor apo me ndonji “loje

Continue Reading →