#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Teuta Haxhia

Kjo foto asht e shkrepun prej Ures se Mesit dy vjet ma pare. Nji nga pasunite tona ma te bukura arkitektonike, kulturore dhe historike ate dite ishte e mbushun me zhumile.

Nuk e di sot por per te gjitha ambientet e bukura qe jane te mbulume me “pa-edukaten” tone une çoj zanin fort.

© Teuta Haxhia – Referenca https://goo.gl/cyKuOH

11186198_847183328681820_1032491301_n

Continue Reading →